VESTI:
Početna / vesti / privreda / Podsticajna sredstva za „Dal”i „Vožd komerc”
Podsticajna sredstva za „Dal”i „Vožd komerc”

Podsticajna sredstva za „Dal”i „Vožd komerc”

Prema podacima koje je objavila Regionalna privredna komora Valjevo, među srpskim firmama kojima su Nacionalna agencija za regionalni razvoj (NARR) i Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA) odobrile finansijsku podršku za 2013. godinu nalaze se „Dal” i „Vožd komerc” iz Osečine.

„Dal” je u grupi od 108 izabranih firmi po osnovu javnog poziva za pružanje mentoringa, sveobuhvatne podrške preduzećima koja se nalaze u presudnom trenutku za razvoj ili opstanak, dok je „Vožd komerc” pravo na podsticajna sredstva stekao na 14. konkursu u okviru Programa podsticanja konkurentosti i internacionalizacije srpske privrede, koga vodi SIEPA.

Odlična sezona za plastične kace

Kako su nam rekli ovdašnji proizvođači plastičnih kaca i rezervoara, ova sezona bila je rekordna po prodaji plastične kace za kominu. Da li zbog niske otkupne cene šljive, ili nezapamćenog roda, potražnja za kacama je bila ogromna i svi su radili punim kapicetotom. Najviše se prodaje putem interneta, kao i preko već starih kupaca koji su najbolja preporuka za kvalitet proizvoda.

Scroll To Top