ВЕСТИ:
Почетна / вести / Припадници Полицијске станице у Осечини
Припадници Полицијске станице у Осечини

Припадници Полицијске станице у Осечини

Припадници Полицијске станице у Осечини разговарали су са ученицима трећег разреда Основне школе „Браћа Недић“ у Осечини на тему безбедности деце у саобраћају, у оквиру превентивног пројекта који спроводи Министарство унутрашњих послова у сарадњи са локалном самоуправом.

Циљ ове радионице био је да подсетимо основце на то колико је важно поштовати саобраћајне прописе и можемо рећи да они имају завидно знање из ове области.

Најмлађе смо подсетили да је Законом о безбедности саобраћаја на путевима прописано да се на предњем седишту не сме превозити дете млађе од 12 година, као и да се дете ниже од 135 центиметара превози везано у одговарајућем безбедносном седишту, које је причвршћено за возило у складу са декларацијом произвођача.

И у наредном периоду, припадници саобраћајне полиције предузимаће превентивне активности које ће посебно бити усмерене на подизања свести најмлађих о значају поштовања саобраћајних прописа.

 

 

Припадници Полицијске станице у Осечини разговарали су са ученицима осмог разреда Основне школе „Браћа Недић“ у Осечини о упису у Средњу школу унутрашњих послова „Јаков Ненадовић“ у Сремској Каменици за коју је расписан конкурс.

 

Пријаву на конкурс родитељ, односно други законски заступник кандидата, подноси на обрасцу пријаве која се може добити у полицијској станици или преузети са интернет адресе www.ssup.edu.rs, уз осталу документацију непосредно у Средњој школи унутрашњих послова „Јаков Ненадовић“ у Сремској Каменици, у Железничкој улици 22 или у полицијској станици по месту пребивалишта кандидата, закључно са 26. фебруаром.

 

Сви кандидати се за додатне информације могу обратити Полицијској станици Осечина, лично, или путем телефона на број 014/451-328.

 

Позивамо их да упишу Средњу школу унутрашњих послова и придруже се нашем Министарству.

Scroll To Top