VESTI:
Početna / vesti / sport / Osam timova na turniru u malom fudbalu za Milana
Osam timova na turniru u malom fudbalu za Milana

Osam timova na turniru u malom fudbalu za Milana

Ekipa Poljane – Plužac pobednik je prvog memorijalnog turnira u malom fudbalu održanog u znak sećanja na mladog sugrađanina i sportistu Milana Živanovića, koji proletos braneći sestru od nasilnika ubijen na ulici. Fudbaleri iz prigradskog naselja prošle subote u finalnoj utakmici na mini – pič terenu u Osečini bili su ubedljivo bolji od sastava iz Ulice cara Lazara (10:4).

Na turniru, koga su uspešno organizovali mladi iz naselja Bela Vrba i mesne zajednice Osečina 2, gde je živeo Živanović, učestvovalo je osam ekipa iz ove varoši i okolnih mesta. Za najboljeg igrača proglašen je Živomir Pavić iz pobedničkog tima, najviše golova postigao je Đorđe Mijailović, a titulu najuspešnijeg golmana poneo je Đorđe Samoilović.

– Niko od nas neće zaboraviti nesrećni događaj koji je naneo mnogo bola porodici i prijateljima poginulog mladića. Milana Živanovića pamtićemo kao veoma hrabrog, dobrog i poštenog momka, izuzetnog druga i vrednog radnika, uvek spremnog za svaku akciju, provod i fudbalsku utakmicu. Kao takav ostaće zauvek u našim srcima – poručio je srednjoškolac Stefan Petrović u ime svih učesnika turnira i brojnih gledalaca.

 

Scroll To Top