VESTI:
Početna / vesti / sport / Prva pobeda fudbalera Osečine u gostima
Prva pobeda fudbalera Osečine u gostima

Prva pobeda fudbalera Osečine u gostima

Tek u 11. kolu Kolubarske okružne lige, na svom petom gostovanju u ovom prvenstvu, fudbaleri Osečine stigli su do prve ovosezonske pobede na strani. U Banjanima kod Uba istoimena domaća ekipa savladana je sa 2:0. Zahvaljujući neuspehu vodećeg Jabučja na svom terenu (igrali su nerešeno) razlika u odnosu na lidera smanjena je na četiri boda. Inače, Osečina je sa 24 postignuta gola (uz osam primljenih) za sada najefikasniji tim u ligi, a ima i najbolju gol razliku (+ 16). U sledećem kolu u Osečinu dolazi Spartak iz Ljiga.

Pobedu u gostima, i to rekordnim rezultatom, u Međuopštinskoj ligi Valjevo zabeležili su i fudbaleri Milenka Pavlovića iz Gornjeg Crniljeva, koji su sa devet golova napunili mrežu fenjeraša Dučića (9:0). Ribnikar iz Pecke poražen je na gostovanju od Poleta (0:1), tako da se sada oba predstavnika opštine Osečina u ovom rangu takmičenja, jedan do drugog, nalaze u sredini prvenstvene tabele. U narednom kolu u Gornje Crniljevo dolazi trećeplasirana Iskra, a u Pecku predzadnji Borac.

Zadrugar iz Lopatnja pretrpeo je visok poraz u Lukavcu (0:5), a težak posao imaće i u narednom kolu Gradske lige Valjeva, s obzirom da mu u goste dolazi lider Gradac.

Scroll To Top