ВЕСТИ:
Почетна / вести / репортаже / ДЕЛЕГАЦИЈА ОПШТИНЕ У ХРВАТСКОЈ: Посета Неделишћу и наступ на Сајму МЕСАП
ДЕЛЕГАЦИЈА ОПШТИНЕ У ХРВАТСКОЈ: Посета Неделишћу и наступ на Сајму МЕСАП

ДЕЛЕГАЦИЈА ОПШТИНЕ У ХРВАТСКОЈ: Посета Неделишћу и наступ на Сајму МЕСАП

У оквиру промоције међународног Сајам шљива, који се сваке године последњег викенда у августу одржава у Осечини, затим представљања инвестиционих и туристичких потенцијала локалне заједнице, општинска делегација коју је предводио председник Драган Алексић, боравила је у Неделишћу, у Хрватској, где је била гост пријатељске општине и учесник на њиховом традиционалном Међународном сајму предузетништва под називом „Месап”.

– Са представницима локалне власти, јавног живота и привреде Неделишћа, затим Међимурске регије, Републике Хрватске и ширег региона, остварили смо већи број значајних сусрета. Представили смо део наших могућности у области привређивања, аграра и туризма. Посебно Сајам шљива, на којем ћемо са пријатељима из Хрватске и крајем овог лета наставити започето дружење и учвршћивање темеља за даљу обострано корисну сарадњу – пренео је председник Алексић своје позитивне утиске по повратку са овог пута.

Излагачки штанд Осечине на сајмишту, по речима директора Туристичке организације „Подгорина” Николе Томића, привукао је  пажњу бројних посетилаца. Они су и овог пута показали доста интересовања за бројне подгорске брендове. Штанд су посетили и представници хрватске владе на челу са (одлазећим) министром предузетништва и његовим сарадницима.

Scroll To Top