ВЕСТИ:
Почетна / вести / репортаже / ПРЕ ЗВАНИЧНОГ ОТВАРАЊА САЈМА: Први гости из – Јапана
ПРЕ ЗВАНИЧНОГ ОТВАРАЊА САЈМА: Први гости из – Јапана

ПРЕ ЗВАНИЧНОГ ОТВАРАЊА САЈМА: Први гости из – Јапана

Група студената из далеког Јапана, која о оквиру студијског путовања по Европи тренутно налази у Србији, посредством Амбасаде „земље излазећег Сунца” у Београду, боравила је на дан отварања Сајма шљива у Осечини у краткој и пријатељској посети.

Млади гости из Јапана у пратњи представника своје Амбасаде прво су се задржали у Дому здравља. Ту су их примили прим. др Душан Миловановић, директор ове установе, и Ненад Стевановић, председник Општине. Уз добродошлицу драгим гостима из пријатељске земље, они су искористили прилику да се бираним речима захвале Амбасади, Влади и народу Јапана на драгоценој помоћи коју су упутили овдашњој здравственој установи и локаллној заједници.

Др Миловановић је рекао да су донација за набавку модерног санитетског возила и недостајуће медицинске опреме за рад лабораторије допринели бољем функционисању и унапређењу рада Дома здравља и пружања услуга пацијентима са ове територије, док је председник Стевановић истакао велики значај донације Јапана у ублажавању последица од прошлогодишњих поплава и активирања клизишта у овој општини.

Scroll To Top