VESTI:
Početna / vesti / reportaže / SUZANA LUKIĆ NAŠLA I VRATILA NOVAC
SUZANA LUKIĆ NAŠLA I VRATILA NOVAC

SUZANA LUKIĆ NAŠLA I VRATILA NOVAC

Diplomirani sanitarni inženjer bez stalnog zaposlenja Suzana Lukić iz Osečine, koja trenutno radi na određeno vreme u Opštinskoj upravi kao saradnik komunalne inspekcije, pronašla je prošle subote 20.000 dinara, a zatim se potrudila da otkrije čiji je novac i da ga vrati onome kome pripada.

– Sa ćerkom u kolicima prišla sam bankomatu kod banke da podignem platu i na ekranu ugledala svetleću poruku „Uzmite vaš novac”. Odmah sam primetila i pozamašan svežanj složenih novčanica. U blizini je bilo nekoliko sugrađana, koje sam pitala da li su primetili ko je pre mene bio kraj bankomata. Tako smo otkrili da je u pitanju Milisav Gajić, naš zemljak koji živi i Beču, u Austriji, a rodom je iz Sirdije. Poslala sam mu njegov novac, koga je u brzini zaboravio da ponese sa bankomata.

Suzani su preneli da je Gajić u prvi mah bio prilično iznanađen i, naravno, obradovan. Saznala je i to da je tražio da se zahvali, ali je još uvek nije pronašao…

Ova istinita priča u vremenima u kojima ovakvi primeri nisu baš česti kada su u pitanju međuljudski odnosi i materijalna sredstva ima i svojevrsnu uvertiru i to, na žalost, u duhu dana u kojima živimo. Naime, prethodnog dana, Suzaninom suprugu Goranu u Valjevu ukraden je mobilni telefon !

Scroll To Top