ВЕСТИ:
Почетна / вести / репортаже / ГРАДОНАЧЕЛНИК НОВОГ САДА МИЛОШ ВУЧЕВИЋ У ПРИВАТНОЈ ПОСЕТИ ОСЕЧИНИ
ГРАДОНАЧЕЛНИК НОВОГ САДА МИЛОШ ВУЧЕВИЋ У ПРИВАТНОЈ ПОСЕТИ ОСЕЧИНИ

ГРАДОНАЧЕЛНИК НОВОГ САДА МИЛОШ ВУЧЕВИЋ У ПРИВАТНОЈ ПОСЕТИ ОСЕЧИНИ

Међу бројним учесницима и посматрачима прошлонедељног спектакла каратиста у Осечини био је и Милош Вучевић, градоначелник Новог Сада, који је овде дошао приватно да на такмичењу бодри свог старијег сина.

– Први пут сам у Осечини и овом делу Србије. Читав крај је изузетно леп, а гостопримство људи и организација овог спортског доађаја заиста су на високом нивоу. Надам се да ће бити још прилика да овде дођем – рекао је Вучевић.

На питање локалних новинара о могућим видовима сарадње другог по велични српског града, на чијем челу се налази, са овом општином Вучевић је напоменуо да је овог пута овде у незваничној посети, а онда је слободно изнео своја „ад-хок” размишљања о томе:

stanimirovic-aleksic-gardonacelnik

Миломир Станимировић, Драган Алексић и Милош Вучићевић

– У Новом Саду је у току Пољопривредни сајам који има вишедеценијску традицију, а Осечина има Сајам шљива и своје брендове. На том пољу, у пољопривреди, привреди уопште и туризму, верујем да би могли да пронађемо заједничке интресе.

Осим медијских посленика са Вучевићем су неслужбено разговарали Драган Алексић, председник Општинског одбора Српске напредне странке и одборник Скупштине општине и Миломир Станимировић, директор Дирекције за изградњу „Јадар” и Зоран Живановић, директор Спортског центра Осечина.

 

Scroll To Top