VESTI:
Početna / vesti / sport / FUDBALSKI VIKEND: Dve pobede i dva poraza
FUDBALSKI VIKEND: Dve pobede i dva poraza

FUDBALSKI VIKEND: Dve pobede i dva poraza

OFK Osečina poražena je u Lajkovcu, u derbiju 9. kola Kolubarske okružne lige, od domaćeg Zadrugara, trenutno drugoplasiranog tima na tabeli, sa 0:2. Treči poraz u gostima (od četiri utakmice van Osečine) za sada je udaljio fudbalere iz Osečine od borbe za plasman u viši rang takmičenja, s obzirom da je vodeće OFK Jabučje već odmaklo za šest bodova. U sledećem kolu u Osečinu dolazi Kačer iz Belanovice.

U 7. kolu Međuopštinske lige Valjevo-grupa zapad Ribnikar iz Pecke savladao je na svom terenu Beloševca sa 2:1 i dogurao do četvrtog mesta na tabeli. Ekipa Milenka Pavlovića iz Gornjeg Crniljeva nije iskoristila prednost domaćeg terena i poražena je od Tešnjara iz Valjeva sa 1:3. Naredni protivnici Podgorskih predstavnika u ovom rangu su: drugoplasirani Polet, koji dočekuje Ribnikara i fenjeraš Dučić koji će biti domaćin fidbalerima iz G.Crniljeva.

Pomalo neočekivano u Gradskoj ligi Valjeva Zadrugar iz Lopatnja pobedio je drugoplasiranu Kotešicu sa 3:2 i prilično se udaljio od dna tabele. Iduće nedelje Zadrugar se sastaje sa Lukavcem u gostima.

 

Scroll To Top