VESTI:
Početna / vesti / sport / Pobede fudbalera iz Osečine, Pecke i G. Crniljeva
Pobede fudbalera iz Osečine, Pecke i G. Crniljeva

Pobede fudbalera iz Osečine, Pecke i G. Crniljeva

U 12. kolu Kolubarske okružne lige ekipa OFK Osečina je na svom terenu savladala Spartaka iz Ljiga sa 3:0 i čvrsto zaposela treću poziciju na prvenstvenoj tabeli sa zaostatkom od četiri boda u odnosu na Jabučje, a tri od Zadrugara, timova koji će narednog vikenda međusobno podeliti megdan. OFK Osečini je na redu gostovanje u Rubribrezi.

Ribnikar iz Pecke u 9. kolu Međuopštinske lige Valjevo-grupa zapad bio je pred svojom publikom bolji od Borca (5:2), a Milenko Pavlović iz Gornjeg Crniljeva, takođe kao domaćin, od Iskre (3:1). Posle ove prvenstvene runde Ribnikar je na petom, a Milenko Pavlović na šestom mestu prvenstvene tabele. Sledeće nedelje u Pecku dolazi lider Junior Novo Naselje (do sada svih devet pobeda!), a ekipa iz G. Crniljeva putuje na gostovanje u Beloševac.

Očekivani poraz u 11. kolu Gradske lige Valjeva pretrpeo je Zadrugar iz Lopatnja i to kao domaćin. Savladan je minimalnim rezultatom od neprikosnovenog lidera dosadašnjeg toka prvenstva Gradca (1:2). U sledećem kolu Zadrugaru sledi gostovanje u Bujačiću.

Scroll To Top