ВЕСТИ:
Почетна / вести / привреда / ОПШТИНСКА ДЕЛЕГАЦИЈА У НЕДЕЛИШЋУ У ХРВАТСКОЈ: На Дану Општине и МЕСАП-у
ОПШТИНСКА ДЕЛЕГАЦИЈА У НЕДЕЛИШЋУ У ХРВАТСКОЈ: На Дану Општине и МЕСАП-у

ОПШТИНСКА ДЕЛЕГАЦИЈА У НЕДЕЛИШЋУ У ХРВАТСКОЈ: На Дану Општине и МЕСАП-у

 Делегација Општине Осечина, коју је предводио председник Ненад Стевановић, боравила је у Неделишћу у Републици Хрватској, где је 11. јуна присуствовала обележавању Дана Општине, а од 12. до 14. јуна узела учешће у традиционалном 17. по реду Међународном сајму предузетништва МЕСАП, који се одржава у том граду.

 -Имали смо низ занимљивих сусрета са представницима локалне власти и јавног живота Неделишћа, Међимурске регије и ширег региона. Том приликом представили смо наше инвестиционе потенцијале и промовисали Сајам шљива, на чије ће 10. јубиларно издање крајем августа, како нам је најављено, стићи не само пријатељи из овог дела Хрватске већ и излагачи и посетиоци из читавог региона – каже Стевановић.

По речима Николе Томића, директора Туристичке организације „Подгорина”, штанд Осечине у елитном изглачком делу на сајмишту био је одлично посећен. Подгорски брендови од шљива били су у центру пажње, а предузетници су показали интересовање за успостављање или продубљивање постојећих видова међусобног партнерства.

Scroll To Top