ВЕСТИ:
Почетна / 2016 / јул

Monthly Archives: јул 2016

РАДОВИ У ГЛАВНОЈ УЛИЦИ У ОСЕЧИНИ: За почетак – од моста код Туристичке до трга „Браћа Недић”

Отворено је још једно градилиште на већ подуже времена раскопаној Карађорђевој улици, главној саобраћајници у Осечини, која је саставни део државног пута Ваљево – Лозница. Сада су, коначно, на ред стигли завршни послови иза којих следи асфалтирање. На тај начин приводи се крају реализације великог пројекта „Ургентни  радови на одржавању ... Read More »

ОПШТИНА ОСЕЧИНА БИЋЕ ДОМАЋИН БИЦИКЛИСТИМА – Куп Србије у бициклизму

Бициклистички клуб из Осечине, који је у фази оснивања, на челу са покретачем Миланом – Микијем Петровићем, а у сарадњи са Бициклистичким клубом Црвена звезда из Београда крајем августа организоваће бициклистичку трку за Куп Србије у бициклизму на општинској територији. Професионална трка одржаће се 28. августа, трећег дана овогодишњег Сајма ... Read More »

ПРВА РЕДОВНА СЕДНИЦА СО: Драган Перишић – в. д. директора Спортског центра

Доктор наука у области физичког васпитања и спорта Драган Перишић из Осечине именован је вршиоца дужности директора Спортског центра Осечина на период од шест месеци. Ову дужност поверила му је Скупштина општине на првој редовној седници новог сазива (30. јуна), након што је на лични захтев разрешила досадашњег директора Зорана ... Read More »

ДЕЛЕГАЦИЈА ОПШТИНЕ У ХРВАТСКОЈ: Посета Неделишћу и наступ на Сајму МЕСАП

У оквиру промоције међународног Сајам шљива, који се сваке године последњег викенда у августу одржава у Осечини, затим представљања инвестиционих и туристичких потенцијала локалне заједнице, општинска делегација коју је предводио председник Драган Алексић, боравила је у Неделишћу, у Хрватској, где је била гост пријатељске општине и учесник на њиховом традиционалном ... Read More »

Scroll To Top