VESTI:
Početna / 2016 / jul

Monthly Archives: jul 2016

RADOVI U GLAVNOJ ULICI U OSEČINI: Za početak – od mosta kod Turističke do trga „Braća Nedić”

Otvoreno je još jedno gradilište na već poduže vremena raskopanoj Karađorđevoj ulici, glavnoj saobraćajnici u Osečini, koja je sastavni deo državnog puta Valjevo – Loznica. Sada su, konačno, na red stigli završni poslovi iza kojih sledi asfaltiranje. Na taj način privodi se kraju realizacije velikog projekta „Urgentni  radovi na održavanju ... Read More »

OPŠTINA OSEČINA BIĆE DOMAĆIN BICIKLISTIMA – Kup Srbije u biciklizmu

Biciklistički klub iz Osečine, koji je u fazi osnivanja, na čelu sa pokretačem Milanom – Mikijem Petrovićem, a u saradnji sa Biciklističkim klubom Crvena zvezda iz Beograda krajem avgusta organizovaće biciklističku trku za Kup Srbije u biciklizmu na opštinskoj teritoriji. Profesionalna trka održaće se 28. avgusta, trećeg dana ovogodišnjeg Sajma ... Read More »

PRVA REDOVNA SEDNICA SO: Dragan Perišić – v. d. direktora Sportskog centra

Doktor nauka u oblasti fizičkog vaspitanja i sporta Dragan Perišić iz Osečine imenovan je vršioca dužnosti direktora Sportskog centra Osečina na period od šest meseci. Ovu dužnost poverila mu je Skupština opštine na prvoj redovnoj sednici novog saziva (30. juna), nakon što je na lični zahtev razrešila dosadašnjeg direktora Zorana ... Read More »

DELEGACIJA OPŠTINE U HRVATSKOJ: Poseta Nedelišću i nastup na Sajmu MESAP

U okviru promocije međunarodnog Sajam šljiva, koji se svake godine poslednjeg vikenda u avgustu održava u Osečini, zatim predstavljanja investicionih i turističkih potencijala lokalne zajednice, opštinska delegacija koju je predvodio predsednik Dragan Aleksić, boravila je u Nedelišću, u Hrvatskoj, gde je bila gost prijateljske opštine i učesnik na njihovom tradicionalnom ... Read More »

Scroll To Top