VESTI:
Početna / 2015 / januar

Monthly Archives: januar 2015

Nabavka kancelarijskog materijala

Na osnovu člana 55. stav 1. tačka 2), 57. i 60. Zakona o javnim nabavkama (“Sl. glasnik RS”, br. 124/2012) Opštinska uprava Osečina,www.osecina.comobjavljujePOZIV za podnošenje ponudePredmet javne nabavke, broj JN 404-5/2014, koja se sprovodi u postupku javne nabavke male vrednosti je nabavka kancelarijskog materijala (Skupština opštine, Opštinska uprava), dobra, oznaka ... Read More »

Nabavka goriva korišćenjem debitne kartice za gorivo za potrebe korišćenja službenih vozila Opštinske uprave Osečina

POZIV ZA PODNOŠENJE PONUDENaziv naručioca:Opštinska uprava OsečinaAdresa Naručioca:Osečina,Karađorđeva 78Internet stranica naručioca:www.osecina.comVrsta naručioca:Organ državne upraveVrsta postupka javne nabavke:javna nabavka male vrednosti broj 404 – 4 /2015Vrsta predmeta:DobraOpis predmeta nabavke, naziv i oznaka iz opšteg rečnika nabavke:Predmet javne nabavke je nabavka goriva korišćenjem debitne kartice za gorivo za potrebe korišćenja službenih vozila ... Read More »

NOVI PLAN UPISA U SREDNJE ŠKOLE: Osečina nije zadovoljna predlogom

Na radnom sastanku na Ubu sa direktorima svih srednjih škola iz Mačvanskog i Kolubarskog okruga, kojem su prisustvovali i predstavnici svih 14 lokalnih samouprava, usaglašen je predlog Plana upisa učenika u srednje škole za školsku 2015/2016. godinu. Međutim, za razliku od ostalih predstavnika opština i gradova iz dva okruga, koji ... Read More »

POMOĆ OPŠTINE RODITELJIMA NOVOROĐENE DECE

Po rešenjima koja se donose na ime majki ako su državljanke Srbije i imaju prebivalište na opštinskoj teritoriji u trajanju od najmanje šest meseci, odnosno očeva u ostalim slučajevima, za 46 roditeljskih parova iz opštine Osečina koji su dobili prinove u drugom polugođu prošle godine na maloj svečanosti u sali ... Read More »

SABOR LOVACA U GORNJEM CRNILJEVU: Ulov skroman, hajka uspešna

Prošlonedeljni treći i već tradicionalni Sabor lovaca u Gornjem Crniljevu okupio je preko 150 domaćih lovaca i njihovih gostiju i prijatelja iz Šašinaca, Nepričave, Draginja, Koceljeve, Šapca, Beograda, Loznice, Valjevske Kamenice i Cerovca. U sklopu Sabora organizovana je velika hajka na Vlašićke lisice, koje su često do sada ovde opustošile ... Read More »

OBEZBEĐENJE ZGRADE OPŠTINSKE UPRAVE OSEČINA

Na osnovu člana 55. stav 1. tačka 2), 57. i 60. Zakona o javnim nabavkama (“Sl. glasnik RS”, br. 124/2012) Opštinska uprava Osečina, www.osecina.comobjavljujePOZIV za podnošenje ponudePredmet javne nabavke, broj JN404-2/2015, koja se sprovodi u postupku javne nabavke male vrednosti je obezbeđenje zgrade Opštinske uprave Osečina, oznaka iz opšteg rečnika ... Read More »

TURNIR U MALOM FUDBALU: 16 ekipa pionira i petlića

Na  tradicionalnom pozivnom turniru u malom fudbalu, koji je održan prošlog  vikenda u hali Sportskog centra Osečina, učestvovalo je 16 ekipa, po osam u konkurenciji pionira i petlića. Selekcije beogradskog Partizana u obe kategorije osvojile su prva mesta među svojim vršnjacima.U finalu pioniri Partizana savladali su Školu fudbala Senjak iz ... Read More »

U SUBOTU I NEDELJU: Turnir pionira i petlića u malom fudbalu

Omladinski fudbalski klub Osečina u saradnji sa Sportskim centrom i lokalnom samoupravom predstojećeg vikenda organizuje pozivni tradicionalni turnir u malom fudbalu za pionire i petliće. Turnir počinje u subotu 24, a završava u nedelju, 25. januara. -Utakmice se igraju u sportskoj hali, a svoje učešće potvrdilo je šest ekipa. Nastupiće: ... Read More »

Osečanski pobednik

Read More »

KOŠARKA: ZAVRŠEN TURNIR PIONIRA „OSEČANSKI POBEDNIK”

Partizan iz Beograda je pobednik drugog međunarodnog nadmetanja košarkaških pionira „Osečanski pobednik”, koga je organizovao košarkaški klub iz Osečine uz značajnu podršku lokalne samouprave, pre svega Opštinske uprave, Turističke organizacije „Podgorina”, Sportskog centra i Narodne biblioteke Osečina, kao i dragocenu pomoć brojnih sponzora (Valjevska pivara, loznička Mlekara, Mlekara Kačarević Mionica, ... Read More »

Scroll To Top