ВЕСТИ:
Почетна / вести / спорт / Млади кошаркаши Осечине боравили у Котору
Млади кошаркаши Осечине боравили у Котору

Млади кошаркаши Осечине боравили у Котору

Двадесет пет пионира и млађих кадета Кошаркашког клуба Осечина обавило је већ традиционалне осмодневне летње припреме на мору – у Котору, у Црној Гори. Експедицију су предводили Дане Крсмановић, председник, затим Душко Вучићевић, секретар клуба, и Владимир Радивојевић, тренер.

-Било је одлично. Домаћини из локалног клуба, код којих смо били смештени, сјајно су нас угостили.  Имали смо изванредне услове за тренинге, лепо смо се дружили и купали, један дан ишли на чувену плажу ЈАЗ код Будве, посетили више занимљивих дестинација… – рекао нам је по повратку секретар Вучићевић.

Млади кошаркаши из Осечине учествовали су и на турниру у Котору, на којем су освојили треће место у конкуренцији од четири екипе.

-Оставили смо повољан утисак. Победили смо Тиват, а изгубили, не баш убедљиво, од Котора и Могрена из Будве. Добили смо леп пехар предвиђен за трећепласираног. Први на турниру био је Могрен, друго место припало је Котору, а четврто екипи из Тивта. Нови сусрет са пријатељима Которанима заказали смо за следећи зимски распуст и наш трећи по реду турнир „Осечански победник”, на којем су они до сада били редовни учесници и наши драги гости – каже тренер Радивојевић.

Scroll To Top