ВЕСТИ:
Почетна / вести / спорт / Отворен међународни кошаркашки турнир „Осечански победник“
Отворен међународни кошаркашки турнир „Осечански победник“

Отворен међународни кошаркашки турнир „Осечански победник“

Помоћник Александра Ђорђевића и освајач сребрне медаље са репрезентацијом Србије на Светском Купу Јовица Антонић отворио је други међународни пионирски турнир „Осечански победник“. Сада већ традиционални турнир одиграће се у наредна три дана у месту поред Ваљева.

Бивши тренер Црвене звезде је поздравио све присутне нагласивши да је у овом узрасту битно од младих кошаркаша „правити добре људе“:

„Велика ми је част и задовољство што сам овде са вама. Момцима поручујем да је напоран рад потребан да би успели, а ако буду упорни лепо је да се присете одакле су почели. „, нагласио је Антонић приликом отварања турнира.

Осечина је већ другу годину за редом домаћин екипама које се надмећу за титулу на турниру који је права прилика да се пионири покажу.

„Хвала свима што сте дошли и подржали ову манифестацију. Поздрављам све спонзоре без којих бисмо тешко организовали овај турнир, а екипама желим добродошлицу у наше место.“, истакао је Дане Крсмановић, председник кошаркашког клуба Осечина.

За трофеј „Осечаски победник“ у наредна три дана бориће се прошлогодишњи победник крагујевачка Фока, затим београдски Партизан, словеначки Марибор, Котор, ваљевски Металац и Осечина.

 

Scroll To Top