ВЕСТИ:
Почетна / вести / туризам / НА САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ:Промоција подгорских вредности
НА САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ:Промоција подгорских вредности

НА САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ:Промоција подгорских вредности

Туристичка организација „Подгорина” на Сајму туризма у Београду наступила је на заједничком штанду са туристичким посленицима града Лознице и општине Крупањ. Појављивање на највећој туристичкој смотри у нашој земљи искоришћено је да се широј јавности што детаљније и успешније представе туристичке вредности општине Осечина и овог дела Србије.

-Почетак најављивања јубиларног 10. Сајма шљива, који ће се одржати последњег викенда у месецу августу, затим сајамских брендова произведених од шљиве, онда сеоског туризма, као и наших манифестација, пре свега културно-уметничке смотре „Две обале једна Дрина” у Пецкој и „Сабора код топа у Братачићу”, били су у првом плану и привукли су значајну пажњу сајмаских посетилаца и учесника – задовољан је Никола Томић, директор ТО „Подгорина”.

Он се, на основу остварених контаката, нада да ће на наредном Сајму шљива бити нових излагача и гостију. Такође очекује већи број учесника на подгорским фестивалима, али и корисника богате понуде сеоског туризма или одмора на селу, с обзиром на велико интересовање за могућност да се уз одмор и рекреацију код овдашњих домаћина јефтино обезбеди квалитетна зимница.

Scroll To Top