ВЕСТИ:
Почетна / вести / привреда / Подстицајна средства за „Дал”и „Вожд комерц”
Подстицајна средства за „Дал”и „Вожд комерц”

Подстицајна средства за „Дал”и „Вожд комерц”

Према подацима које је објавила Регионална привредна комора Ваљево, међу српским фирмама којима су Национална агенција за регионални развој (НАРР) и Агенција за страна улагања и промоцију извоза (СИЕПА) одобриле финансијску подршку за 2013. годину налазе се „Дал” и „Вожд комерц” из Осечине.

„Дал” је у групи од 108 изабраних фирми по основу јавног позива за пружање менторинга, свеобухватне подршке предузећима која се налазе у пресудном тренутку за развој или опстанак, док је „Вожд комерц” право на подстицајна средства стекао на 14. конкурсу у оквиру Програма подстицања конкурентости и интернационализације српске привреде, кога води СИЕПА.

Одлична сезона за пластичне каце

Како су нам рекли овдашњи произвођачи пластичних каца и резервоара, ова сезона била је рекордна по продаји пластичне каце за комину. Да ли због ниске откупне цене шљиве, или незапамћеног рода, потражња за кацама је била огромна и сви су радили пуним капицетотом. Највише се продаје путем интернета, као и преко већ старих купаца који су најбоља препорука за квалитет производа.

Scroll To Top