VESTI:
Početna / sport / FUDBAL: OFK Osečina – Joševa 6:0 (5:0)
FUDBAL: OFK Osečina – Joševa 6:0 (5:0)

FUDBAL: OFK Osečina – Joševa 6:0 (5:0)

Na oproštaju od svojih navijača, koji su ove jeseni bili malobrojni na tribinama, OFK Osečina je zabeležila visoku pobedu nad Joševom od 6:0! Sav posao završen je još u prvom poluvremenu u kojem se mreža gostiju pet puta zatresla. Međutim, i posle ovog ubedljivog trijumfa ekipa Osečine, koja je najefikasni tim u ligi i ima najbolju gol razliku, ostala je na trećem mestu na tabeli sa tri boda manje od vodećeg Zadrugara iz Lajkovca i dva od drugoplasiranog OFK Jabučja.

Jesenja sezona u Kolubarskoj okružnoj ligi završava se narednog vikenda, a OFK Osečina ide u goste Kolubari, koja se nalazi u donjem delu tabele.

Prvi deo prvenstva završen je u Međopštinskoj ligi Kolubare – grupa zapad. Fudbaleri Milenka Pavlovića iz Gornjeg Crniljeva u poslednjem kolu prve etape šampionata pobedili su na domaćem terenu Poleta sa 3:1, dok je Ribnikar iz Pecke doživeo poraz u gostima od Rajca -1:2. Pauzu do prolećne sezone i nastavka prvenstva Milenko Pavlović provešće na petom mestu sa 18 bodova, a Ribnikar na sedmom sa bodom manje.

U derbiju začelja, u 14. kolu Gradske lige Valjeva, Zadrzgar iz Lajkovca poražen je kao domaćin od Žabara sa 1:3, a u poslednjem kolu prvog dela prvenstva odlazi u goste Mladom radniku.

 

Scroll To Top