VESTI:
Početna / vesti / kultura / STIŽE KOMPLETNA „VOJNA AKADEMIJA 2” – Tri filmske projekcije za dan
STIŽE KOMPLETNA „VOJNA AKADEMIJA 2” – Tri filmske projekcije za dan

STIŽE KOMPLETNA „VOJNA AKADEMIJA 2” – Tri filmske projekcije za dan

Premijera domaćeg filma „Vojna akademija 2” održaće se u Osečini, kao što je i najavljeno, u sredu, 4. decembra, potvrđeno je iz Narodne biblioteke. Predviđeno je da se održe tri projekcije, i to: u 15.00 časova – besplatno (poklon produkcijske kuće NIRA), zatim u 17, 30 i i na kraju u 20.00 časova. Najavljeno je da će glumci – akteri filma prisustvovati svim projekcijama, a ulaz je 250 dinara po osobi.

„VOJNA AKADEMIJA 2”, bioskopska sala u Osečini, sreda 4. decembar 2013. godine, u 15.00, 17.30 i 20.00 časova

Glavne uloge: Bojan Perić, Radovan Vujović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Nikola Rakočević, Tamara Dragičević, Nevena Ristić. Specijalni gost: Vlado Georgiev.

Režija: Dejan Zečević, producent: Nebojša Nele Garić, direktor filma: Nenad Dimitrijević, kreativni tim: Boban Jevtić, Dejan Zečević, direktori fotografije: Zoran Petrović SAS, Nebojša Bašić SAS, dizajner zvuka: Vladan Korać, snimatelj zvuka: Novica Jankov, šminka: Mirjana Aćin, kostim: Lana Pavlović, kompozitor: Nemanja Mosurović, scenografija: Zorana Petrov, montaža: Aleksandar Popović.

Trajanje: 120 minuta.

Šta se dogodilo sa junacima popularne Vojne akademije od trenutaka kada smo ih poslednji put sreli? Generacija kadeta koja je osvojila srca miliona nastavlja svoje avanture. Upoznajte svet Vojne akademije. Kraj školovanja se približava i pritisak na mlade ljude raste. Svakodnevni život na akademiji, zahtevna obuka i visoki standardi školovanja prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima ambicioznih mladih ljudi koji se nalaze na životnoj prekretnici.

Film se za razliku od serije u potpunosti koncentriše na živote popularnih kadeta, na njihova životna iskušenja, privatne probleme, ambicije i karijere. U filmu ćete saznati koje su posledice saobraćajne nesreće Stošića? Hoće li se Nadica oporaviti? Šta se desilo sa Risom i Zimčetom? Ko će završiti akademiju, a ko će odustati? Koje ljubavi će izdržati test vremena i razna iskušenja a koje veze će se nepovratno raspasti? Mnogobrojna iznenađenja, neočekivani zapleti, mnogo poznatih i neka nova lica.

Scroll To Top