ВЕСТИ:
Почетна / спорт / ФУДБАЛ: ОФК Осечина – Јошева 6:0 (5:0)
ФУДБАЛ: ОФК Осечина – Јошева 6:0 (5:0)

ФУДБАЛ: ОФК Осечина – Јошева 6:0 (5:0)

На опроштају од својих навијача, који су ове јесени били малобројни на трибинама, ОФК Осечина је забележила високу победу над Јошевом од 6:0! Сав посао завршен је још у првом полувремену у којем се мрежа гостију пет пута затресла. Међутим, и после овог убедљивог тријумфа екипа Осечине, која је најефикасни тим у лиги и има најбољу гол разлику, остала је на трећем месту на табели са три бода мање од водећег Задругара из Лајковца и два од другопласираног ОФК Јабучја.

Јесења сезона у Колубарској окружној лиги завршава се наредног викенда, а ОФК Осечина иде у госте Колубари, која се налази у доњем делу табеле.

Први део првенства завршен је у Међопштинској лиги Колубаре – група запад. Фудбалери Миленка Павловића из Горњег Црниљева у последњем колу прве етапе шампионата победили су на домаћем терену Полета са 3:1, док је Рибникар из Пецке доживео пораз у гостима од Рајца -1:2. Паузу до пролећне сезоне и наставка првенства Миленко Павловић провешће на петом месту са 18 бодова, а Рибникар на седмом са бодом мање.

У дербију зачеља, у 14. колу Градске лиге Ваљева, Задрзгар из Лајковца поражен је као домаћин од Жабара са 1:3, а у последњем колу првог дела првенства одлази у госте Младом раднику.

 

Scroll To Top