ВЕСТИ:
Почетна / вести / култура / СТИЖЕ КОМПЛЕТНА „ВОЈНА АКАДЕМИЈА 2” – Три филмске пројекције за дан
СТИЖЕ КОМПЛЕТНА „ВОЈНА АКАДЕМИЈА 2” – Три филмске пројекције за дан

СТИЖЕ КОМПЛЕТНА „ВОЈНА АКАДЕМИЈА 2” – Три филмске пројекције за дан

Премијера домаћег филма „Војна академија 2” одржаће се у Осечини, као што је и најављено, у среду, 4. децембра, потврђено је из Народне библиотеке. Предвиђено је да се одрже три пројекције, и то: у 15.00 часова – бесплатно (поклон продукцијске куће НИРА), затим у 17, 30 и и на крају у 20.00 часова. Најављено је да ће глумци – актери филма присуствовати свим пројекцијама, а улаз је 250 динара по особи.

„ВОЈНА АКАДЕМИЈА 2”, биоскопска сала у Осечини, среда 4. децембар 2013. године, у 15.00, 17.30 и 20.00 часова

Главне улоге: Бојан Перић, Радован Вујовић, Иван Михаиловић, Бранко Јанковић, Јелисавета Орашанин, Тијана Печенчић, Драгана Дабовић, Никола Ракочевић, Тамара Драгичевић, Невена Ристић. Специјални гост: Владо Георгиев.

Режија: Дејан Зечевић, продуцент: Небојша Неле Гарић, директор филма: Ненад Димитријевић, креативни тим: Бобан Јевтић, Дејан Зечевић, директори фотографије: Зоран Петровић САС, Небојша Башић САС, дизајнер звука: Владан Кораћ, сниматељ звука: Новица Јанков, шминка: Мирјана Аћин, костим: Лана Павловић, композитор: Немања Мосуровић, сценографија: Зорана Петров, монтажа: Александар Поповић.

Трајање: 120 минута.

Шта се догодило са јунацима популарне Војне академије од тренутака када смо их последњи пут срели? Генерација кадета која је освојила срца милиона наставља своје авантуре. Упознајте свет Војне академије. Крај школовања се приближава и притисак на младе људе расте. Свакодневни живот на академији, захтевна обука и високи стандарди школовања преплићу се са приватним проблемима и искушењима амбициозних младих људи који се налазе на животној прекретници.

Филм се за разлику од серије у потпуности концентрише на животе популарних кадета, на њихова животна искушења, приватне проблеме, амбиције и каријере. У филму ћете сазнати које су последице саобраћајне несреће Стошића? Хоће ли се Надица опоравити? Шта се десило са Рисом и Зимчетом? Ко ће завршити академију, а ко ће одустати? Које љубави ће издржати тест времена и разна искушења а које везе ће се неповратно распасти? Многобројна изненађења, неочекивани заплети, много познатих и нека нова лица.

Scroll To Top