ВЕСТИ:
Почетна / вести / привреда / ПОДРШКА ОД „НАЛЕД-А”: Сајам је пун погодак
ПОДРШКА ОД „НАЛЕД-А”: Сајам је пун погодак

ПОДРШКА ОД „НАЛЕД-А”: Сајам је пун погодак

Један од подгорских брендова – суве шљиве са подручја општине Осечине у модерно дизајнираним паковањима – биће саставни део новогодишњих пакета које ће Национална Алијанса за локални економски развој (НАЛЕД) поклањати својим партнерима, сарадницима и пријатељима. Договор о томе постигнут је у оквиру разговора о наставку сарадње на изградњи повољног пословног окружења, који је вођен у Осечини између Виолета Јовановић, извршног директора НАЛЕД-а и представника локалне самоуправе.

Поред општинског седишта, где су јој домаћини били Ненад Стевановић, председник Општине, његов заменик Милан Симић и Миодраг Станишић, координатор Канцеларије за локални економски развој, извршна директорка НАЛЕД-а посетила је и погоне овдашње фирме „Подгорина-воће” власника Драгољуба Митровића у Лопатњу.

-Везивање шљиве за Осечину и овај крај путем организовања сајамске манифестације и истицање значаја ове воћне врсте за  даљи развој ваше средине и читаве Србије, представља пун погодак. Од НАЛЕД-а и у будућности можете очекивати максималну подршку када је у питању одржавање Сајма шљива, затим брендирање шљиварских производа, онда заштита географског порекла, као и привлачење инвестиција на ово подручје – рекла је Виолета Јовановић.

Scroll To Top