ВЕСТИ:
Почетна / вести / привреда / Повезивање људских потенцијала
Повезивање људских потенцијала

Повезивање људских потенцијала

Успешни земљак др Ђорђе Митровић, који ради на Економском факултету у Београду, својим пристанком да помогне завичају обрадовао је предаставнике општине и Канцеларије за локални економски развој са којима је разговарао о тренутној ситуацији у локалној заједници и предузетим активностима у вези дефинисања инвестиционих потенцијала, као и о могугућностима и изазовима који су пред општином Осечина.

– Као једна од сталних активности наше Канцеларије наметнула се потреба за активнијим спољним повезивањем људских потенцијала. Вокација др Ђорђа Митровића и огромно искуство у изради пројеката, затим његови међународни ангажмани, одлично познавање страних језика и савети могу нам бити од велике помоћи и користи – каже Миодраг Станишић, координатор Канцеларије.

Овом приликом, по речима заменика председника Општине Милана Симића, са захвалним саговорником и будућим сарадником постигнута је сагласност да је приоритетни циљ општине привлачење инвестиција и отварање нових радних места као једини пут ка решавању нагомиланих економских, социјалних и свих других проблема. На локалној самоуправи је да направи амбијент отварајући више могућности за креативност и професионализацију у раду. У том случају ни успеси не могу изостати!

 

Scroll To Top