ВЕСТИ:
Почетна / вести / привреда / У НЕДЕЛИШЋУ, У ХРВАТСКОЈ: Успешан наступ на МЕСАП-у
У НЕДЕЛИШЋУ, У ХРВАТСКОЈ: Успешан наступ на МЕСАП-у

У НЕДЕЛИШЋУ, У ХРВАТСКОЈ: Успешан наступ на МЕСАП-у

Привредници из Осечине имали су успешан наступ у Неделишћу, у Хрватској, на тамошњем традиционалном сајму предузетништва и вина. По речима Николе Томића, директор Туристичке организација „Подгорина”, на чијем штанду је представљена не само туристичка него и готово свеукупна привредна понуда и достигнућа општине Осечина, бројни сајамски гости и посетиоци показали су велико интересовање за производе и услуге подгорског предузетништва.
-У центру пажње били су наши воћарски производи, највише суве шљиве и ракија, затим кондиторски производи са воћем као важним састојком, као и разноврсни програми наших пластичара – каже Томић.
Политичку и привредну делегацију Осечине на овом гостовању предводила је Златија Миличић, председник Скупштине општине, која је првог дана посете, са сарадницима, присуствовала свечаностима домаћина поводом Дана општине Неделишће, као и програмима приређеним у славу Светог Вида, заштитника њихове локалне заједнице.
Са љубазним домаћинима, иначе сталним гостима и учесницима Сајма шљива, следећи сусрет и виђење договорени су за крај августа и девети, такође међународни сајам, који се у Осечини приређује у част најраспрострањеније воћарске културе на нашим просторима.

Scroll To Top