ВЕСТИ:
Почетна / вести / репортаже / Драган Веселиновић успешно крчи пут на музичкој естради

Драган Веселиновић успешно крчи пут на музичкој естради

Младог певача Драгана Веселиновића из Осечине музички критичари све чешће и све гласније сврставају међу естрадне звезде које су у успону и којима се предвиђа дуга и успешна каријера. Његова најновија песма под називом „Отров и мед”, која је недавно изашла и појавила у продаји, за кратко време у певачком смислу избацила га је на површину и широм отворила путеве ка врховима естрадног неба.

– Тренутно радим на промоцији ове песме, која је за непуних месец дана имала престижних 300.000 прегледа на друштвеним мрежама. Самим тим, изазвала је велико интересовање и привукла завидну пажњу публике и критике, а мени омогућила да се певачки још боље представим широј јавности, како у земљи, тако и у иностранству – задовољан је Веселиновић.

За општински сајт се присећа да је певањем почео да се бави са 14 година. Прву сингл песму („Луд за тобом био”) издао је са 21 годину и од тада је његова каријера кренула узлазном путањом. Сада полако припрема нове песме за свој први албум.

– Све ово доживљавам само као прве озбиљније кораке на естради. Следи ми пуно гостовања, претежно у иностранству, где иначе доста радим, као и бројни промотивни наступи у емисијама на разним телевизијским и радио станицама у Србији и окружењу – каже Веселиновић.

 

Scroll To Top