ВЕСТИ:
Почетна / вести / спорт / ФУДБАЛ: Променљива фудбалска јесен
ФУДБАЛ: Променљива фудбалска јесен

ФУДБАЛ: Променљива фудбалска јесен

Сва четири фудбалска клуба из општине Осечина ове јесени са променљивим успесима наступају у својим лигама.

После прве четвртине лигашког надметања (половине првог дела) у Колубарској окружној лиги ОФК Осечина се налази на трећем месту са 16 бодова, три мање од водећег Јабучја. У протеклих осам кола фудбалери Осечине забележили су код куће свих пет победа , а у гостима један реми и два пораза. Са 16 постигнутих голова (два по утакмици) најефикаснији су тим у лиги, али је то још увек недовољно да потврди шампионске амбиције за експресни повратак у Зону „Дрина”. Прва велика провера могућности овог састава је наредног викенда, када је на програму дерби меч у Лајковцу са другопласираним Задругаром, који је до сада освојио два бода више.

У Међуопштинској лиги Ваљево-група запад Рибникар из Пецке и Миленко Павловић из Горњег Црниљева , након прве од четири етапе, налазе се у средини табеле са по 11, односно 10 бодова. Следеће недеље фудбалери из Пецке дочекују Белошевац, а екипа из Горњег Црниљева домаћин је Тешњару. За једне и друге то је прилика да уз помоћ својих навијача изборе победе и крену ка горњем делу првенствене табеле.

Задругар из Лајковца у Градској лиги Ваљева, са само 4 освојена бода, налази се у доњем делу табеле, али у наредном колу дочекује Котешицу и има шансу да освоји три бода и заузме мало бољу позицију од тренутне.

Scroll To Top