ВЕСТИ:
Почетна / вести / скупштина / РЕДОВНА СЕДНИЦА СО 26. НОВЕМБРА
РЕДОВНА СЕДНИЦА СО 26. НОВЕМБРА

РЕДОВНА СЕДНИЦА СО 26. НОВЕМБРА

На наредној редовној седници локалног парламента, коју је председник Скупштине општине Златија Миличић заказала за уторак, 26. новембар, на дневном реду требало би да буде информација о извршењу општинског буџета у првих девет месеци 2013. године. Овом приликом, одборници ће се изјаснити и о предлозима стручних служби прихваћеним од стране Општинског већа везаним за одређивања зона за утврђивање пореза на имовину, затим о висини коефицијента за непокретности и просечној цени метра квадратног по зонама, као и висини стопа пореза на имовину и амортизацију.

Осим тога, према предлогу дневног реда, расправљаће се и о обавези подношења пореских пријава на имовину на непокретности обвезника који не воде пословне књиге. Скупштина би требало да донесе одлуку о заштити права пацијената, као и о кадровским решењима у Савету за здравље и Општинском штабу за ванредне ситуације, која су у надлежности локалне самоуправе.

За ову седницу припремљени су извештаји о раду матичних основних школа из Осечине и Пецке и њихових издвојених одељења за школску 2012/2013 годину.

 

Scroll To Top