ВЕСТИ:
Почетна / вести / скупштина / ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СО: Годишње награде прва тачка
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СО: Годишње награде прва тачка

ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СО: Годишње награде прва тачка

Председник Скупштине општине Златија Миличић заказала је за понедељак, 24. март, 11. редовну седницу локалног парламента на којој ће прва тачка дневног реда бити одлучивање о предлогу за доделу најзначајнијег општинског признања – Годишње награде, која се даје појединцима и колективима поводом 16. априла – Дана општине Осечина.

Комисија за сарадњу и друштвена признања Скупштине општине Осечина предложила је да се Награда општине Осечина за 2014. годину, између шест предложених колектива и појединаца, додели: 1. у области стваралаштва ученика и студената-Васиљевић Николи из Царине код Пецке, сада ученику првог разреда специјалног математичког одељења Ваљевске гимназије, за освојено треће место на Републичком такмичењу из математетике 2013. године у конкуренцији основца – ученика осмог рареда; и 2. у области пољопривреде и руралног развоја-Миловановић Љупку из Осечине, инж. пољопривреде у Општинској управи Осечине (до средине децембра 2013. године), за континуирани рад и укупно остварене резултате у области пољопривреде и руралног развоја.

На овој седници одлучиваће се и о прибављању земљишта, ка општинском учешћу за наставак радова на обилазници око Осечине и регулисању Ловачке реке. Пред одборницима ће се наћи и извештаји о раду у прошлој години Дома здравља, Народне библиотеке и Црвеног крста, као и планови и програми за 2014. годину ових али и других буџетских корисника попут Туристичке организације „Подгорина”, Јавног комуналног предузећа „Осечина”, Дирекције за изградњу „Јадар” и Спортског центра „Осечина”.

Scroll To Top