ВЕСТИ:
Почетна / вести / спорт / ФУДБАЛ: Нови пораз Осечине
ФУДБАЛ: Нови пораз Осечине

ФУДБАЛ: Нови пораз Осечине

У прошлом колу Колубарске окружне лиге ОФК Дивци су победили ОФК Осечину са 1:0, а други узастопни пролећни неуспех у гостима вероватно је избацио госте из трке за шампионску титулу и прелазак у зонски ранг такмичења. Осечина је задржала другу позицију на табели са заостатком од недостижних 11 бодова у односу на лидера задругара из Лајковца. Првенство се наставља у среду, 16. априла, када у Осечину долази екипа Пепељевца.

Представници општине у Међуопштинској лиги Ваљево-група запад били су успешнији. Фудбалери Миленка Павловића из Горњег Црниљева савладали су на свом терену екипу Рајца са 3:1, док је Рибникар из Пецке играо нерешено 2:2 у гостима са Колубаром 2. Сада тимови из Пецке и Г. Црниљева деле 4. и 5. место са по 19 бодова. У 15. колу, које је на програму у недељу, 20. априла, Рибникар дочекује ваљевског Тешњара, а М. Павловић екипу Борца.

У Градској лиги Ваљева Задругар из Лопатња као домаћин поражен је од Јадра из Ваљева са 1:2. Следи гостовање у Ваљевским Ставама, а домаћин Ракац Ставе је велики фаворит.

Scroll To Top