ВЕСТИ:
Почетна / вести / спорт / МЕЂУНАРОДНИ КОШАРКАШКИ ТУРНИР ПИОНИРА: Спектакл отвара Небојша Стефановић, председник републичког парламента
МЕЂУНАРОДНИ КОШАРКАШКИ ТУРНИР ПИОНИРА: Спектакл отвара Небојша Стефановић, председник републичког парламента

МЕЂУНАРОДНИ КОШАРКАШКИ ТУРНИР ПИОНИРА: Спектакл отвара Небојша Стефановић, председник републичког парламента

Небојша Стефановић, председник Народне скупштине Републике Србије, прихватио је позив организатора да званично отвори међународни кошаркашки турнир пионира „Осечански победник”, који ће се одржати од 16. до 18. јануара у хали Спортског центра „Осечина”.

Први учесници са стране који стижу на овај спортски спектакл младих су кошаркаши Котора из Црне Горе. Они ће допутовати 12. јануара и остати овде недељу дана на припремама, а све време биће гости домаћих играча у њиховим домовима. Партизан из Београда и Фока из Крагујевца појавиће се на дан почетка турнира и биће смештени у овдашњем ђачком интернату. Металац и Студент свакодневно ће долазити на утакмице и после тога враћати у Ваљево.

Организатори су, уз помоћ покровитеља („Ваљевска пивара”, Општинска управа Осечина и Туристичка организација „Подгорина”) као и бројних спонзора, припремили низ вредних награда и пријатних изненађења за најбоље екипе и најуспешније појединце турнира „Осечански победник”.

 

Scroll To Top