ВЕСТИ:
Почетна / вести / спорт / НОВИ СПОРТСКИ КУТАК У ОСЕЧИНИ: „Cоcа-Cоlinа” теретана
НОВИ СПОРТСКИ КУТАК У ОСЕЧИНИ: „Cоcа-Cоlinа” теретана

НОВИ СПОРТСКИ КУТАК У ОСЕЧИНИ: „Cоcа-Cоlinа” теретана

На конкурсу „Coca-Cola” система за изградњу 45 теретана на отвореном широм Србије, који је реализован прошле године, општина Осечина је једна од 45 победничких које су бесплатно добиле своју „Coca-Cola” активну зону – теретану на отвореном.
– Највећу захвалност дугујемо свим грађанима који су се одазвали нашем позиву и током два месеца уложили огроман напор и енергију у ову акцију. На конкурс је укупно стигло више од 1,7 милиона гласова. Зато са поносом можемо да кажемо да су грађани на овај начин ову кампању учинили својом – наведено је у честитки организатора конкурса.
Након што је Општина доставила комплетну документацију и обезбедила све потребне „папире” и техничке услове за постављање (конкретну локацију за теретану, уз прибављање неопходних дозвола), одабрана је локација испред јужног дела градског фудбалског стадиона у Осечини, где доста грађана проводи део свог слободног времена и где велики број људи може да вежба на чистом ваздуху.
Теретана на отвореном, нови спортски објекат у Осечини, постављена је и предата на употребу прошле седмице. За кратко време постала је омиљени спортски и рекреативни кутак за децу, омладину, па и одрасле.
– Сигурни смо да ће теретана на отвореном унапредити квалитет живота у вашој општини и донети многе предности за локалну заједницу. То место за дружење и бављење спортом доступно је свима, без обзира на финансијске прилике. Надамо се да ће подстаћи грађане на физичку активност као један од предуслова доброг здравља. За нас је велика сатисфакција што смо се на овај начин, у време када „Coca-Cola” систем прославља и обележава 45 година производње у Србији, одужили грађанима ове општине и пружили подршку заједници у којој послујемо – поручили су из „Coca – Cole” и НАЛЕД-а (Националне агенције за локални економски развој), приликом предаје и постављања справа.

Scroll To Top