ВЕСТИ:
Почетна / вести / спорт / ОДБОЈКА: Ревија клупског „погона”
ОДБОЈКА: Ревија клупског „погона”

ОДБОЈКА: Ревија клупског „погона”

Подмлађени сениорски састав, одлично селектирани кадетски тим, прва и друга пионирска екипа, као такмичарски део клуба, заједно са школама одбојке за ученице нижих разреда из основних школа у Осечини и Пецкој, пуна три сата провели су на паркету. Смењивали су се са једне и друге стране мреже „велике” и „мале” одбојкашице неуморно демонстрирајући своје умеће, до сада стечено знање и савладане вештине, уживајући у свему, упркос напорном ангажовању које подразумева озбиљан тренинг.

Захваљујући распореду термина у хали Спортског центра Осечина, по којем су једна за другом тренинге имале све клупске селекције овдашњих одбојкашица, у фебруарској вечери на једном месту окупио се комплетан клупски погон са свим играчицама, пет тренера, управом на челу са агилним председником Живорадом Бојчићем и девојкама које су положиле прве испите за одбојкашке судије, односно са родитељима и најприврженијим љубитељима овог спорта на трибинама.

– Одбојка је доста занимљив и леп спорт. Тренирам већ више од три године и прижељкујем да једног дана обучем дрес првог тима – каже Валентина Ранковић, из Пецке, ученица четвртог разреда, а њена другарица Татјана Васић поносно додаје да су оне те вечери одиграле и своју прву утакмицу.

Катарина Пантић и Милица Тумбас из Осечине, ученице петог разреда, заволеле су одбојку такође пре три године. Редовно долазе на тренинге, три пута седмично, а неколико дана раније у Крупњу имале су и своје дебитантске мечеве.

– Волимо одбојку, уживамо у тренинзима и дивном дружењу, али не запостављамо ни школске обавезе. За сада смо одлични ђаци – истичу ове две даровите одбојкашице.

Тренерска екипа, коју чине: Зоран Перић, Милка Милановић, Зоран Петровић, Бранислав и Драгица Тодорић, такође има разлога за задовољство. Атмасофера у клупском „погону” је изванредна, а талената који су пуни љубави према одбојкашком спорту овде има – до миле воље!

Фотографија: Комплетан „погон” на паркету (фото: Д. Савић)

Scroll To Top