ВЕСТИ:
Почетна / вести / спорт / Oдбојкашице из Словеније и Војводине на међународном кампу у Осечини
Oдбојкашице из Словеније и Војводине на међународном кампу у Осечини

Oдбојкашице из Словеније и Војводине на међународном кампу у Осечини

На теренима и објектима Спортског центра Осечина одржан је први седмодневни међународни камп на којем је учествовало 70 одбојкашица разних узрастних категорија. Камп је организаовао женски одбојкашки клуб Младост из Инђије, а поред њихових селекција овде су биле и одбојкашице из словеначког трећелигаша Логатац код Љубљане, као и млађе категорије клуба Младост из Пећинаца. Још једном је потврђено да је Спортски центар Осечина идеално место за припреме спортиста.

– Веома смо задовољни условима за рад, смештајем и храном, као и изузетним гостопримством на које смо још једанпут наишли у Осечини. Овде смо ранијих година већ били и увек ћемо увек радо поново долазити – рекла је на растанку у име свих учесница кампа Горица Гледовић, талентована одбојкашица прволигаша из Инђије.

Њен тренер Саша Бандић и његов колега Бојан Алексов из њихове истоимене „филијале” у Пећинцима боравили су на припремама у Осечини са укупно 55 сениорки, јуниорки, кадеткиња и пионирки, док је из екипе Логатаца, спортских пријатељи инђијске Младости, овде било 15 младих играчица. Сви су заједно тренирали и размењивали искуства, а у слободном времену се лепо дружили и уживали у овдашњим природним лепотама и занимљивим туристичким дестинацијама.

– Велику корист од овог кампа имале су и одбојкашице Осечине, чије се све селекције увелико припремају за нову сезону. Оне су у гошћама из Словеније и Војводине имале одличне спаринг-партнере, а овдашњи љубитељи женске одбојке задовољство да неколико пута у вечерњим сатима присуствују правим међународним одбојкашким турнирима, који су били доста квалитетни – каже Зоран Живановић, вршилац дужности директора СЦ Осечина.

 

Scroll To Top