ВЕСТИ:
Почетна / вести / спорт / Осам тимова на турниру у малом фудбалу за Милана
Осам тимова на турниру у малом фудбалу за Милана

Осам тимова на турниру у малом фудбалу за Милана

Екипа Пољане – Плужац победник је првог меморијалног турнира у малом фудбалу одржаног у знак сећања на младог суграђанина и спортисту Милана Живановића, који пролетос бранећи сестру од насилника убијен на улици. Фудбалери из приградског насеља прошле суботе у финалној утакмици на мини – пич терену у Осечини били су убедљиво бољи од састава из Улице цара Лазара (10:4).

На турниру, кога су успешно организовали млади из насеља Бела Врба и месне заједнице Осечина 2, где је живео Живановић, учествовало је осам екипа из ове вароши и околних места. За најбољег играча проглашен је Живомир Павић из победничког тима, највише голова постигао је Ђорђе Мијаиловић, а титулу најуспешнијег голмана понео је Ђорђе Самоиловић.

– Нико од нас неће заборавити несрећни догађај који је нанео много бола породици и пријатељима погинулог младића. Милана Живановића памтићемо као веома храброг, доброг и поштеног момка, изузетног друга и вредног радника, увек спремног за сваку акцију, провод и фудбалску утакмицу. Као такав остаће заувек у нашим срцима – поручио је средњошколац Стефан Петровић у име свих учесника турнира и бројних гледалаца.

 

Scroll To Top