ВЕСТИ:
Почетна / вести / спорт / Прва победа фудбалера Осечине у гостима
Прва победа фудбалера Осечине у гостима

Прва победа фудбалера Осечине у гостима

Тек у 11. колу Колубарске окружне лиге, на свом петом гостовању у овом првенству, фудбалери Осечине стигли су до прве овосезонске победе на страни. У Бањанима код Уба истоимена домаћа екипа савладана је са 2:0. Захваљујући неуспеху водећег Јабучја на свом терену (играли су нерешено) разлика у односу на лидера смањена је на четири бода. Иначе, Осечина је са 24 постигнута гола (уз осам примљених) за сада најефикаснији тим у лиги, а има и најбољу гол разлику (+ 16). У следећем колу у Осечину долази Спартак из Љига.

Победу у гостима, и то рекордним резултатом, у Међуопштинској лиги Ваљево забележили су и фудбалери Миленка Павловића из Горњег Црниљева, који су са девет голова напунили мрежу фењераша Дучића (9:0). Рибникар из Пецке поражен је на гостовању од Полета (0:1), тако да се сада оба представника општине Осечина у овом рангу такмичења, један до другог, налазе у средини првенствене табеле. У наредном колу у Горње Црниљево долази трећепласирана Искра, а у Пецку предзадњи Борац.

Задругар из Лопатња претрпео је висок пораз у Лукавцу (0:5), а тежак посао имаће и у наредном колу Градске лиге Ваљева, с обзиром да му у госте долази лидер Градац.

Scroll To Top