ВЕСТИ:
Почетна / вести / спорт / СВЕТОСАВСКИ ТУРНИР ПЕТЛИЋА И ПИОНИРА: 14 екипа са 200 играча
СВЕТОСАВСКИ ТУРНИР ПЕТЛИЋА И ПИОНИРА: 14 екипа са 200 играча

СВЕТОСАВСКИ ТУРНИР ПЕТЛИЋА И ПИОНИРА: 14 екипа са 200 играча

На овогодишњем традиционалном Светосавском турниру у малом фудбалу за петлиће и пионире у Осечини учествовало је укупно 14 екипа са око 200 младих играча. Победничке пехаре освојили су петлићи Коперникуса из Љига и пионири Железничара из Лајковца.

У категорији петлића надметало се шест екипа. Иза победника Коперникуса пласирали су се: 2. место Осечина 1, 3. Ада Београд, 4. Крушик Ваљево, 5. Фер плеј Београд и 6. Осечина 2. За најбољег играча проглашен је Мијаиловић из Коперникуса, а најбољи голман је Младеновић из Аде.

Код пионира било је осам учесника. После Лајковчана најбољи је био Рађевац из Крупња, затим друга екипа београдске Аде и Осечина 1. Пето место припало је Партизану из Београда, шесто Осечини 2, седмо првој екипи Аде, а осмо Јадру из Лознице. Најбољи играч турнира је Урош Јеринић из Железничара, а најбољи голман Ђорђе Шарић из Осечине 1.

Турнир су у спортској хали, која је све време била добро посећена, успешно организовали Спортски центар, локална самоуправа и ОФК Осечина, уз драгоцену помоћ: Дирекције за изградњу „Јадар”, ЈКП „Осечина”, ТО „Подгорина” и фирми „Фер партнер” и Подгорна фрухт” из Осечине, „Каја трејд” из Лознице и „БИМ – Славија” из Ваљева.

пионири партизана

Фотографијe: 1. Учесници турнира у категорији пионира

                           2. Пионири Партизана и Осечине

Scroll To Top