VESTI:
Početna / vesti / infrastruktura / PREDSTAVNICI ELEKTRODISTRIBUCIJE I OPŠTINE: Zajedno do bolje struje
PREDSTAVNICI ELEKTRODISTRIBUCIJE I OPŠTINE: Zajedno do bolje struje

PREDSTAVNICI ELEKTRODISTRIBUCIJE I OPŠTINE: Zajedno do bolje struje

Značajnijem poboljšanju u snabdevanju električnom energijom na većem delu teritorije opštine Osečina trebalo bi da doprinesu najavljena projektovanje i izgradnja novih ili izvoda iz postojećih trafostanica. Za sada je planirano da se to uradi u zapadnom delu varošice Osečine (kod autobuske stanice), onda u Lopatnju do zaseoka Mirića, u Dragodolu za Tadiće i Kovačeviće, u Gunjacima za Đorđiće, u Bastavu do Soldatovića, u Sirdiji i Selu Osečini, kao i projekat do Rožnja.

Zoran Nikolić, direktor  Elektrodistribucije Valjevo i rukovodilac poslovnice u Osečini Miodrag Ninić na sastanku sa predstavnicima lokalne samouprave, koje je predvodio Milan Simić, zamenikom predsednika Opštine, postigli su visok stepen saglasnosti u pogledu zajedničkog delovanja na tom planu.

Predstavnici Opštine iskoristili su priliku da odgovorne iz Elektrodistribucije ovom prilikom upoznaju sa predstojećim radovima kroz Osečinu, a posebno u glavnoj ulici, kako bi „električari” bila spremni da blagovremeno i što kvalitetnije odrade svoj deo posla u okviru realizacije predstojećeg važnog projekta.

Scroll To Top