VESTI:
Početna / vesti / reportaže / ILIĆ I STEVANOVIĆ: Koalicija u Osečini za primer Beogradu i drugima
ILIĆ I STEVANOVIĆ: Koalicija u Osečini za primer Beogradu i drugima

ILIĆ I STEVANOVIĆ: Koalicija u Osečini za primer Beogradu i drugima

Članovi Predsedništva Ujedinjenih regiona Srbije Vladimir Ilić, narodni poslanik i Nenad Stevanović, predsednik Opštine Osečina i OO URS-a, na proslavi desetogodišnjice od osnivanja Opštinskog odbora G-17 plus, koji u poslednjih godinu dana u URS-u, pohvalno su se izrazili o funkcionisanju lokalne koalicije na vlasti, koju pored URS-a čine SNS (sa NS) i DSS.

– Želim vam da se zajedničkim snagama izborite za što brži i uspešni razvoj vaše sredine. Veoma je važno da budete složni na lokalu, da vam Beograd ne bude uzor u tome već da nastavite da vi služite za primer drugima – rekao je Ilić članovima, simpatizerima, prijateljima i prisutnim predstavnicima koalicionih partnera (Srpska napredna stranka i Demokratska stranka Srbije) na proslavi jubileja stranačkog odbora u Osečini.

Uz kraće podsećanje na deo od onoga što je do sada urađeno, kao i na naredne zadatke, Stevanović je istakao da je veliki značaj u tome imala korektna politička atmosfera koja postoji u ovoj opštini, čemu posebno doprinosi dobra saradnja između koalicionih partnera na vlasti.

– Od 2004, kada je osnovan ovaj odbor, ne samo da smo aktivni na lokalnoj političkoj sceni već smo, osim jednog kraćeg perioda, i sve vreme sastavni deo koalicija koja preuzimaju odgovornost za vršenje opštinske vlasti – dodao je Stevanović, koji se već i skoro šest godina nalazi i na čelu ove opštine.

 

Fotografija: Nenad Stevanović i Vladimir Ilić

 

Scroll To Top