ВЕСТИ:
Почетна / вести / инфраструктура / ПРЕДСТАВНИЦИ ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈЕ И ОПШТИНЕ: Заједно до боље струје
ПРЕДСТАВНИЦИ ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈЕ И ОПШТИНЕ: Заједно до боље струје

ПРЕДСТАВНИЦИ ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈЕ И ОПШТИНЕ: Заједно до боље струје

Значајнијем побољшању у снабдевању електричном енергијом на већем делу територије општине Осечина требало би да допринесу најављена пројектовање и изградња нових или извода из постојећих трафостаница. За сада је планирано да се то уради у западном делу варошице Осечине (код аутобуске станице), онда у Лопатњу до засеока Мирића, у Драгодолу за Тадиће и Ковачевиће, у Гуњацима за Ђорђиће, у Баставу до Солдатовића, у Сирдији и Селу Осечини, као и пројекат до Рожња.

Зоран Николић, директор  Електродистрибуције Ваљево и руководилац пословнице у Осечини Миодраг Нинић на састанку са представницима локалне самоуправе, које је предводио Милан Симић, замеником председника Општине, постигли су висок степен сагласности у погледу заједничког деловања на том плану.

Представници Општине искористили су прилику да одговорне из Електродистрибуције овом приликом упознају са предстојећим радовима кроз Осечину, а посебно у главној улици, како би „електричари” била спремни да благовремено и што квалитетније одраде свој део посла у оквиру реализације предстојећег важног пројекта.

Scroll To Top