ВЕСТИ:
Почетна / вести / култура / НБО: Књига и чланарина за најактивније
НБО: Књига и чланарина за најактивније

НБО: Књига и чланарина за најактивније

Народна библиотека Осечина наградила је своје чланове из редова предшколаца, основаца и средњошколаца, који су у прошлој години прочитали највише књига. На малој свечаности у великој читаоници, уз пригодан програм младих музичара и рецитатора, као и запослених у овој установи, најактивнији љубитељи лепе писане речи и најчешћи посетиоци позајмних библиотечких одељења у Осечини и Пецкој, добили су по књигу и бесплатну годишњу чланску карту.

Од предшколаца награђани су: Кристина Бајић из Осечине и Лука Савић из Пецке. Међу ученицима нижих разреда основне школе највреднији су били: првак Сара Павић, затим ученици четвртог разреда Николина Симић, Лука Ранковић и Јелена Дамњановић из Осечине, као и Ана Лазић из Пецке, а од старијих основаца: Данијела Симић (пети разред), Зорица Аресеновић (осми) из Осечине и Никола Манојловић (шести разред) из Пецке. Награђене су и три средњошколке из Економске школе „Ваљево” у Осечини: Данијела Васић (други разред), Мирјана Нинковић и Јована Лукић (четврти разред).

Специјална награда за избор литературе током 2013. године припала је Марку Марковић, ученику 6. разреда ОШ „Браћа Недић” из Осечине.

Фотографија: Најчешћи посетиоци Библиотеке (фото: Д. Савић)

 

Scroll To Top