ВЕСТИ:
Почетна / вести / култура / ТВ „СЛАГАЛИЦА”: Наш Радиша редом „шиша”
ТВ „СЛАГАЛИЦА”: Наш Радиша редом „шиша”

ТВ „СЛАГАЛИЦА”: Наш Радиша редом „шиша”

Радиша Николић из Белотића код Осечине после седам узастопних победа у „Слагалици”, популарном забавном квизу Радио телевизије Србије, пласирао се у четврт финале, односно изборио је место међу осам најбољих и најозбиљнијих кандидата за вредне награде у актуелном циклусу овог надметања.

У играма које подразумевају одлично опште знање и културу, затим информисаност, онда досетљивост, као и сналажљивост, Николић је до сада био веома успешан. Седам дана за редом „држао” је крај ТВ екрана своју фамилију, пријатеље, познанике и земљаке, који свим срцем навијају за њега, као и друге љубитеље овог квиза широм Србије, региона и света, задивљујући их тачним одговорима и великим бројем освојених бодова. Нема сумње да је заслужио велику подршку и у настаку „Слагалице”, то јест у борбама за што бољи пласман.

За оне који га мање познају, прилика је да се каже да је Радиша Николић рођен 1965. године, затим да је завршио је гимназију, да живи у Белотићу и да се бави певањем преко 30 година. Раније је учествовао у још неким домаћим квизовима. У Народној библиотеци Осечина с поносом истичу да је Радиша њихов члан, чест посетилац читаонице и позајамног одељења, односно ревносни љубитељ књига, у чему је, можда, и „тајна” његових запажених наступа у квиз такмичењима.

 

Scroll To Top