ВЕСТИ:
Почетна / вести / привреда / ЈУБИЛЕЈ ПЧЕЛАРА ОСЕЧИНЕ: Три и по деценије вредног рада
ЈУБИЛЕЈ ПЧЕЛАРА ОСЕЧИНЕ: Три и по деценије вредног рада

ЈУБИЛЕЈ ПЧЕЛАРА ОСЕЧИНЕ: Три и по деценије вредног рада

Пригодним коктелом у свечаној сали општине Удружење пчелара „Пера Јовановић Комирићанац” из Осечине обележило је 35 година свог вредног рада на развоју пчеларства на овом подручју. Њиховом слављеничком скупу придружили су се представници локалне самоуправе: Златија Миличић, председник Скупштине општине и Милан Симић, заменик председника Општине, као и ветеринари Зоран Бељић и Игор Рабат.

Војкан Павловић, један од најстаријих по стажу чланова Удружења, у уводној поздравној речи подсетио је на минуле године и у име пчелара изразио захвалност општини и ветеринарској служби за сву досадашњу пружену помоћ и подршку.

Учеснике коктела поздравио је и Драган Крсмановић, председник Удружења, који се, такође, захвалио општини и ветеринарима за сав допринос у остваривању досадашњих успешних резултата у развоју пчеларства.

Бошко Петровић, један од најагилнијих од око 40 чланова Удружења, заједно са др вет. мед. Рабатом, подсетио је пчелара на законску обавезу пријављивања и евидентирања броја пчелињих друштава у месецу априлу, као и вођењу бриге око њиховог здравственог стања током целе године.

 

Scroll To Top