ВЕСТИ:
Почетна / вести / привреда / РЕГИОНАЛНА ПРИВРЕДНА КОМОРА: Награда за „Подгорину Фрухт”
РЕГИОНАЛНА ПРИВРЕДНА КОМОРА: Награда за „Подгорину Фрухт”

РЕГИОНАЛНА ПРИВРЕДНА КОМОРА: Награда за „Подгорину Фрухт”

Годишња награда Регионалне привредне коморе за Колубарски и Мачвански округ за унапређење квалитета и заштиту животне средине додељена је Подгорини Фрухт из Осечине.  Награду је у име ове компаније на свечаној седници Скупштине коморе у Ваљеву примила Катарина Вучетић, директор.

Поред „Подгорине Фрухт” овогодишњи добитници традиционалне годишње награде Регионалне привредне коморе су још: као најбоља микро привредна друштва „Мидекс” из Шапца и „Ваз” из Ваљева, а као најбоља мала привредна друштва „Урбан техникс” из Ваљева, „Стим импорт” из Лознице и „Мачва експрес” из Бадовинаца. Најбоља средња предузецха су „БМР Груп” из Шапца, „Еуропром” из Ваљева и „Сточар ЛСБ” са Уба, а најбоља велика предузећа „Вега” из Ваљева и „Виндија” из Лајковца.

Најбоља земљорадничка задруга је ЗЗ Синошевић из тог села код Шапца, док је најбоље пољопривредно газдинство Радована Кнежевића из Дубља, такође код Шапца. Најбољи предузетници су Љиљана Бељић из Ваљева и Златко Павловић из Шапца, док је за најбољу предузетницу проглашена Ружа Божић из Шапца.

Најбољи нето извозник је „Валлy” из Ваљева, а годишња награда за друштвено одговорно пословање додељења је фирми „БМР Груп” из Шапца, док је награду за континуитет у пословању добио „Еуропром” из Ваљева.

Scroll To Top