ВЕСТИ:
Почетна / вести / привреда / РЕГИОНАЛНА РАЗВОЈНА АГЕНЦИЈА: Обука за предузетништво
РЕГИОНАЛНА РАЗВОЈНА АГЕНЦИЈА: Обука за предузетништво

РЕГИОНАЛНА РАЗВОЈНА АГЕНЦИЈА: Обука за предузетништво

У оквиру Програма стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2014. години, који се спроводи у сарадњи са Министарством привреде и Националном агенцијом за регионални развој, у Осечини је крајем прошле седмице одржана дводневна обука под називом „Преглед стандарда квалитета и заштите животне средине од значаја за пословање”.

Програм обуке, коју у шест општина у западној Србији спроводи  акредитована Регионална развојна агенција Подриња, Подгорине и Рађевине са седиштем у Лозници, обухватио је следеће теме: појам квалитета и управљање њиме, примена система менаџмента квалитетом у организацији и савремени трендови.

-Учесници обуке, представници малих и средњих предузећа  и предузетници из Подгорине, упознати су са релевантним стандардима за системе менаџмента квалитета и заштите животне средине. Обука је била увод у детаљније консултације и имала је за циљ подизање свести о кључним концептима и приступима различитих система менаџмента квалитета и заштите животне средине, као и о процесима за увођење и сертификацију – изјавила је Милена Марјановић, сарадник у сектору за одрживи развој и развој инфраструктуре.

Поред Осечине, ова агенција одржаће слично  обучавање и на територији града Лознице, а затим и у општинама Крупањ, Љубовија, Мали Зворник и Богатић.

Scroll To Top