ВЕСТИ:
Почетна / вести / пројекти / ГРАЂЕЊЕ ПРОЈЕКТНОГ МЕНАЏМЕНТА: Листа пројеката за будућност Осечине
ГРАЂЕЊЕ ПРОЈЕКТНОГ МЕНАЏМЕНТА: Листа пројеката за будућност Осечине

ГРАЂЕЊЕ ПРОЈЕКТНОГ МЕНАЏМЕНТА: Листа пројеката за будућност Осечине

Локална самоуправа Осечине и општинска Канцеларија за локални економски развој промовисали су листу конкретних пројеката од чије ће реализације у наредном периоду у великој мери зависити будућност ове општине. У питању је 15 пројеката из различитих области живота, који се налазе у различитим фазама настајања, почев од „сазреле” идеје, преко оних са делом већ урађених елемената, па све до пројеката чија израда је у завршној фази.

– Време је да грађање пројектног менаџмента усмеримо ка финансијском менаџменту, да крупнијим и бржим корацима начинимо значајније помаке за живот на овим просторима у наредном периоду – рекао је Милан Симић, заменик председника Општине, на представљању листе у великој читаоници Народне библиотеке Осечина.

Дефинисаном листом пројеката обухваћене су све битне области у којима општина треба да се развија: економија, пољопривреда, култура, туризам итд. које су, свакако, приоритет у будућности.

„ Желимо да искористимо енергију и знање које поседују млади људи из Осечине који ће бити  носиоци при даљој реализаији ових пројеката. Својеврсни сабирни и координациони центар биће Канцеларија за локални економски развој која ће пружати логистичку и сваку другу помоћ“- истакао је  Миодраг Станишић координатор канцеларије.

Scroll To Top