ВЕСТИ:
Почетна / вести / репортаже / ИЛИЋ И СТЕВАНОВИЋ: Коалиција у Осечини за пример Београду и другима
ИЛИЋ И СТЕВАНОВИЋ: Коалиција у Осечини за пример Београду и другима

ИЛИЋ И СТЕВАНОВИЋ: Коалиција у Осечини за пример Београду и другима

Чланови Председништва Уједињених региона Србије Владимир Илић, народни посланик и Ненад Стевановић, председник Општине Осечина и ОО УРС-а, на прослави десетогодишњице од оснивања Општинског одбора Г-17 плус, који у последњих годину дана у УРС-у, похвално су се изразили о функционисању локалне коалиције на власти, коју поред УРС-а чине СНС (са НС) и ДСС.

– Желим вам да се заједничким снагама изборите за што бржи и успешни развој ваше средине. Веома је важно да будете сложни на локалу, да вам Београд не буде узор у томе већ да наставите да ви служите за пример другима – рекао је Илић члановима, симпатизерима, пријатељима и присутним представницима коалиционих партнера (Српска напредна странка и Демократска странка Србије) на прослави јубилеја страначког одбора у Осечини.

Уз краће подсећање на део од онога што је до сада урађено, као и на наредне задатке, Стевановић је истакао да је велики значај у томе имала коректна политичка атмосфера која постоји у овој општини, чему посебно доприноси добра сарадња између коалиционих партнера на власти.

– Од 2004, када је основан овај одбор, не само да смо активни на локалној политичкој сцени већ смо, осим једног краћег периода, и све време саставни део коалиција која преузимају одговорност за вршење општинске власти – додао је Стевановић, који се већ и скоро шест година налази и на челу ове општине.

 

Фотографија: Ненад Стевановић и Владимир Илић

 

Scroll To Top