ВЕСТИ:
Почетна / вести / спорт / ФУДБАЛ: ОФК Осечина чека пролеће на другом месту
ФУДБАЛ: ОФК Осечина чека пролеће на другом месту

ФУДБАЛ: ОФК Осечина чека пролеће на другом месту

У 15, последњем колу првог дела првенства у Колубарској окружној лиги, ОФК Осечина је у гостима победила Колубару са 3:0 и јесењи део првенства завршила на другом месту са 34 бода, односно са заостатком од три бода у односу на јесењег првака Задругара из Лајковца. Фудбалерима из Осечине, који су забележили 11 победа, један реми и три пораза, као мала утеха може да послужи податак да имају најбољи напад у лиги (40 постигнутих голова) и најбољу гол разлику (+31), а и одбрана им је међу најбољима у овом рангу такмичења (ОФК Јабучје је примило седам, а екипа из Осечине, водећи Задругар и четвртопласирани ЗСК из Ваљева по девет голова.

Пролећни адут Осечине могао би да буде распоред утакмица, с обзиром да ће на пролеће против два од три најозбиљнија ривала играти на свом терену. У Осечину долазе лидер Задругар и ОФК Јабучје, а ОФК Осечина већ у првом колу наставка првенства иде „на ноге” солидном ЗСК-у.

Претпоследњу рунду у Градској лиги Ваљева обележио је ватромет голова на утакмици Млади радник – Задругар из Лопатња, која је припала гостима несвакидашњим резултатом од 5:4. После овог лепог успеха Лопатањци ће наредног викенда имати још једну добру прилику да се одмакну од дна табеле јер им у госте, у последњем колу јесењех дела првенства, долази Дупљај, који се тренутно налази на једном месту испод 12. пласираног Задругара.

Scroll To Top