ВЕСТИ:
Почетна / вести / спорт / ФУДБАЛСКИ ВИКЕНД: Две победе и два пораза
ФУДБАЛСКИ ВИКЕНД: Две победе и два пораза

ФУДБАЛСКИ ВИКЕНД: Две победе и два пораза

ОФК Осечина поражена је у Лајковцу, у дербију 9. кола Колубарске окружне лиге, од домаћег Задругара, тренутно другопласираног тима на табели, са 0:2. Тречи пораз у гостима (од четири утакмице ван Осечине) за сада је удаљио фудбалере из Осечине од борбе за пласман у виши ранг такмичења, с обзиром да је водеће ОФК Јабучје већ одмакло за шест бодова. У следећем колу у Осечину долази Качер из Белановице.

У 7. колу Међуопштинске лиге Ваљево-група запад Рибникар из Пецке савладао је на свом терену Белошевца са 2:1 и догурао до четвртог места на табели. Екипа Миленка Павловића из Горњег Црниљева није искористила предност домаћег терена и поражена је од Тешњара из Ваљева са 1:3. Наредни противници Подгорских представника у овом рангу су: другопласирани Полет, који дочекује Рибникара и фењераш Дучић који ће бити домаћин фидбалерима из Г.Црниљева.

Помало неочекивано у Градској лиги Ваљева Задругар из Лопатња победио је другопласирану Котешицу са 3:2 и прилично се удаљио од дна табеле. Идуће недеље Задругар се састаје са Лукавцем у гостима.

 

Scroll To Top