ВЕСТИ:
Почетна / вести / спорт / Одиграна рукометна утакмица у Осечини
Одиграна рукометна утакмица у Осечини

Одиграна рукометна утакмица у Осечини

Рукометни прволигаши истог имена, Металац из Ваљева, члан Прве лиге „Центар” и његов имењак из Краљева, новајлија у Првој лиги „Запад”, у оквиру завршних припрема за старт у новој првенственој сезони, која почиње наредног викенда, одиграли су у Осечини пријатељску утакмицу. Искуснији Ваљевци забележили су заслужену победу резултатом 30:24 (14:10).

За тренера Јокановића и његовог колегу из Краљева била је то добра прилика да уиграју поставе и тактичке замисли пред прве такмичарске мечеве, односно да исправе или смање на најмању могућу меру пропусте у игри, који су уочени током припремног периода.

рукомет

Играчи оба тима залагањем, великом борбеношћу, изгарањем за сваку лопту, а на крају крајева укупним учинком углавном су оправдали поверење својих стручних штабова. У томе су предњачили рукометаши ваљевског прволигаша, а публика у хали Спортског центра, која је због необавештености у малом броју присуствовала овом покушају популаризације рукометног спорта у Осечини, аплаузима је поздрављала честе лепе потезе, понеки „цепелин” и голове једних и других на овој, по општем мишљењу, успелој проби.

Scroll To Top